Kënaquni dhe Festoni

Orange Lounge Club

VENDI JUAJ I MBLEDHJES

Orange Lounge Club është vendi për të festuar me miqtë tuaj! Le të kujdesemi për ata nervozë para dasmës dhe të përjetojmë një natë plot argëtim, vallëzim, muzikë të shkëlqyer, ahengje dhe shërbime të jashtëzakonshme. Ne do të ofrojmë gjithçka që ju dhe miqtë tuaj mund të dëshironi gjatë një nate në qytet! Pas mbërritjes tuaj, ne do ta kemi tryezën tuaj të zbukuruar me favore feste, zgjedhje ideale shishe dhe mikserë të pafund. Lëreni zonjën tuaj private VIP (ose Host!) të sigurojë që të gjitha nevojat tuaja të plotësohen gjatë natës.

EVENTE TË MËPARSHME

ORARET E HAPJES

HËN: I HAPUR 24 ORË
MAR: I HAPUR 24 ORË
MËR: I HAPUR 24 ORË
ENJ: I HAPUR 24 ORË
PRE: I HAPUR 24 ORË
SHT: I HAPUR 24 ORË
DIE: I HAPUR 24 ORË

STATISTIKA

100000+
VIZITORË
800
FESTA
Për Vajzat

ALL NIGHT OUT

Përditësohu Me

MUZIKËN E FUNDIT

E Bukur

PAMJE E BUKUR E QYTETIT

FESTE ME TEMË

"OLD SCHOOL"

HALLOWEEN

FESTË SHKOLLE

KRISHTLINDJE

NATË SPECIALE VERE

PASHKËT

Çfarë Thonë Të Ftuarit

Komentet


"Ishte një natë e qetë e së martës kur vizitova këtu, por sigurisht që ka potencialin për të qenë një vend i mirë. Ishte bukur të ishe në gjendje të ulesh jashtë me pamje nga deti me pamje nga qyteti. Muzika ishte e mirë dhe stafi miqësor."

400+

EVENTE MUZIKORE

305

ANËTARË VIP

30+

PIJE

100000+

VIZITA